Lingkungan Test Chambers
Kami nyayogikeun solusi anu pas sareng kamar uji pikeun suhu, iklim, geter, korosi, luhurna, tekanan atanapi uji gabungan. Standar & modél ngaropéa
Suhu asor Chambers
Suhu asor Chambers
Benchtops & jangkauan-in
-20℃/-40℃/-60℃/-70℃, 10%-98%RH
50L/80L/100/225L/500/1000/1500L/2000L
Stress termal
Stress termal
Ngabuburit Chamber & Thermal Shock Series
Ngahontal ka 15 ℃ / mnt
-75 ℃ nepi ka + 220 ℃ Suhu.
Gancangan Weathering Tester
Gancangan Weathering Tester
Xenon Arc Weathering Tés
Uji Paparan UV
48 sapotong Kamampuh
Leumpang-Dina Drive-Dina Chambers
Leumpang-Dina Drive-Dina Chambers
Standar sareng Custom walk-in Chambers
Suhu / Kalembaban / Uyah Halimun / lebu / Uji Hujan
Uyah Semprot Chamber
Uyah Semprot Chamber
Kapasitas 108L, 320L, 410L, 780L, 1000L, 1600L sareng seueur deui
SS Kamar jeung CCT Series
17+ Modél béda
Lebu Test Chamber
Lebu Test Chamber
IP65 IP66 IP68 Debu Ingress Test
Sasuai jeung IEC60529, MIL STD 810
Ngawangun Lab IP pikeun Anjeun
Cai Semprot Test Chamber
Cai Semprot Test Chamber
Ipx1 Ipx2 Ipx3 Ipx4 Ipx5 Ipx6 Ipx7 Ipx8 Ipx9K Tés
Kapasitas 800, 1200L, 1700L sareng seueur deui
Ngawangun Lab IP pikeun Anjeun
Kamar Lingkungan Adat
Kamar Lingkungan Adat
Nyadiakeun Solusi pikeun Anjeun
Ngarancang Kamar Adat pikeun Anjeun
diulas industri
Kamar uji LIB seueur dianggo dina Otomotif, Avionik, Pertahanan, Éléktronik, Minyak & Gas, Médis sareng Industri Telekomunikasi.
Pra direkayasa sareng Solusi Adat
Ngabejaan urang ngeunaan sarat anjeun sarta aplikasi test lingkungan, kami bisa nyadiakeun
solusi pikeun anjeun, nyieun hiji kamar test baku atawa ngarancang hiji chamber custom pikeun anjeun.
6
Service Center
20+
Garapan industri
670+
Mitra Global
Pilihan Panglegana tina Test Chambers
Urang deeply sadar yen kualitas kahiji jeung paling. Urang ngadalikeun kualitas tina unggal aspék bahan baku, produksi jeung inspeksi. Saatos chamber test réngsé, urang nguji kinerja na, mariksa pungsionalitasna, buka commissioning, gawé dina calibration, sarta ngaluarkeun laporan pikeun unggal hambalan, pikeun ngajamin kualitas.
Service Pikeun:
Intel
IBM
APEL
SIEMENS
BYD
Sydney
CERN
TUV
Benz
nu nyieun roti
Produk Produk & Dukungan
Produk Produk & Dukungan
Sakabeh tim LIB museurkeun kana nyadiakeun layanan palanggan pangalusna
di industri. Kami komitmen pikeun aya pikeun konsumén urang
sapanjang hirupna operasional chamber test maranéhanana.
Sumberdaya online
Sumberdaya online
Ieu ngidinan Anjeun pikeun ménta payil éfisién jeung gancang.
Anjeun tiasa kéngingkeun manual operasi kamar uji, pitunjuk pidéo,
software instalasi, sarta layanan palanggan online. Contact us ka
manggihan deui sumberdaya.
Blog panganyarna
Jelajahi blog resmi kami pikeun beja panganyarna ngeunaan Industri LIB, produk kamar uji sareng solusi.
How to Program Temperature and Humidity Test Chamber?
  • 2023-09-27
  • How to Program Temperature and Humidity Test Chamber?

  • LIB TH Series Temperature Humidity Test Chambers are available in a variety of sizes and performance to suit your needs. The low type temperature has -20℃/-40℃/-60℃/-70℃/-86℃, and humidity comes with 20% to 98% RH. Programmable control...
  • Maca deui
IP68 Cai jeung Debu Test
  • 2023-09-16
  • IP68 Cai jeung Debu Test


  • Naon Tés IP68? Peunteun IP68 mangrupikeun standar anu diakui sacara internasional anu nangtukeun tingkat panyalindungan anu disayogikeun ku alat éléktronik tina intrusi cai sareng lebu. Angka kahiji, 6, nandakeun résistansi alat t...
  • Maca deui
Kamar Kalembaban Walk-in: Solusi pikeun spésimén ageung

kategori panas

Kategori
Meunang dina Toel