Walk-in Drive-in Chambers
Bumi> produk > Walk-in Drive-in Chambers

Walk-in Drive-in Chambers

Desain Industri LIB sarta manufactures leumpang di kamar kaasup tipe terpadu jeung tipe disassembling. Kalawan volume badag, chamber nu bisa dipaké pikeun simulate faktor lingkungan tunggal atawa pajeulit dina atmosfir kayaning suhu, kalembaban, kabut uyah, katerangan, lebu, hujan jeung Geter.
Hoyong terang langkung seueur ngeunaan produk kami
Konsentrasi dina Konstruksi Kualitas
Urang deeply sadar yen kualitas kahiji jeung paling. Urang ngadalikeun kualitas tina unggal aspék bahan baku, produksi jeung inspeksi. Sadaya produk LIB parantos lulus sertifikasi CE sareng RoHS, ogé sertifikasi nasional anu sanés.
ISO 9001
CE
RoHS
SA
ISO
TUVR
industri Walk-in Drive-in Chambers
Kamar uji kalembaban suhu seueur dianggo dina Otomotif, Avionik, Pertahanan, Éléktronik, Minyak & Gas, Médis sareng Industri Telekomunikasi.
Walk-in Drive-in Chamberskaunggulan
LIB Suhu sareng kamar iklim, kalebet rupa-rupa benchtops sareng model jangkauan. Kalayan LIB, anjeun bakal kéngingkeun solusi pikeun uji anu aman sareng éfisién, bari nyayogikeun kamar tés anu pas pikeun kabutuhan anjeun.
01
Tés Gabungan
Tawarkeun suhu, iklim, geter, korosi, jangkungna, tekanan atanapi uji gabungan.
02
Standar jeung Adat istiadat Chambers
Jieun kamar tés standar atanapi ngarancang kamar khusus pikeun anjeun.
03
Gampang Kanggo Ngajalankeun
Sadaya model gampang dioperasikeun sareng dipasang. The Chambers bisa cocog software operasi atawa nyambung ka sistem WEB lab.
Pilih Cocog Walk-in Drive-in Chambers
Nyadiakeun konsumén urang solusi kualitas luhur pikeun sakabéh kaperluan hawa jeung kalembaban kamar test jangkauan maranéhanana.
Kamar uji Suhu sareng Kalembaban dirancang pikeun ngira-ngira kualitas sareng reliabilitas produk ngalawan kaayaan lingkungan anu béda, khususna pikeun suhu sareng kalembaban.
Pikeun nyandak kaputusan anu pangsaéna pikeun mésér kamar hawa sareng kalembaban anu cocog, sababaraha faktor kedah dipertimbangkeun.
Pilihan tina kisaran suhu
Pilihan tina rentang kalembaban
Pilihan tina kapasitas
Pilihan tina tipe kontrol
Pilihan tina pilihan
Walk-in Drive-in ChambersManufaktur pikeun Ngajamin Kualitas
LIB Suhu sareng kamar iklim, kalebet rupa-rupa benchtops sareng model jangkauan. Kalayan LIB, anjeun bakal kéngingkeun solusi pikeun uji anu aman sareng éfisién, bari nyayogikeun kamar tés anu pas pikeun kabutuhan anjeun.
3
2
1

kategori panas

Kategori
Meunang dina Toel