Suhu asor Chambers
Bumi> produk > Suhu asor Chambers

Suhu asor Chambers

Kami tiasa nyayogikeun solusi anu pas sareng kamar uji pikeun suhu, iklim, geter, korosi, luhurna, tekanan atanapi uji gabungan. Modél standar sareng ngaropéa kami tiasa nyumponan sarat anjeun dina kaayaan anu béda.
Pilihan anu diperpanjang tina pilihan anu pas pikeun tés anjeun. Anjeun tiasa milih kamar anjeun tina panto, sistem refrigeration, controller, basa jeung jadi leuwih. Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.
Hoyong terang langkung seueur ngeunaan produk kami
Konsentrasi dina Konstruksi Kualitas
Urang deeply sadar yen kualitas kahiji jeung paling. Urang ngadalikeun kualitas tina unggal aspék bahan baku, produksi jeung inspeksi. Sadaya produk LIB parantos lulus sertifikasi CE sareng RoHS, ogé sertifikasi nasional anu sanés.
ISO 9001
CE
RoHS
SA
ISO
TUVR
industri Suhu asor Chambers
Kamar uji kalembaban suhu seueur dianggo dina Otomotif, Avionik, Pertahanan, Éléktronik, Minyak & Gas, Médis sareng Industri Telekomunikasi.
Suhu asor Chamberskaunggulan
LIB Suhu sareng kamar iklim, kalebet rupa-rupa benchtops sareng model jangkauan. Kalayan LIB, anjeun bakal kéngingkeun solusi pikeun uji anu aman sareng éfisién, bari nyayogikeun kamar tés anu pas pikeun kabutuhan anjeun.
01
Tés Gabungan
Tawarkeun suhu, iklim, geter, korosi, jangkungna, tekanan atanapi uji gabungan.
02
Standar jeung Adat istiadat Chambers
Jieun kamar tés standar atanapi ngarancang kamar khusus pikeun anjeun.
03
Gampang Kanggo Ngajalankeun
Sadaya model gampang dioperasikeun sareng dipasang. The Chambers bisa cocog software operasi atawa nyambung ka sistem WEB lab.
Pilih Cocog Suhu asor Chambers
Nyadiakeun konsumén urang solusi kualitas luhur pikeun sakabéh kaperluan hawa jeung kalembaban kamar test jangkauan maranéhanana.
Kamar uji Suhu sareng Kalembaban dirancang pikeun ngira-ngira kualitas sareng reliabilitas produk ngalawan kaayaan lingkungan anu béda, khususna pikeun suhu sareng kalembaban.
Pikeun nyandak kaputusan anu pangsaéna pikeun mésér kamar hawa sareng kalembaban anu cocog, sababaraha faktor kedah dipertimbangkeun.
Pilihan tina kisaran suhu
Pilihan tina rentang kalembaban
Pilihan tina kapasitas
Pilihan tina tipe kontrol
Pilihan tina pilihan
Suhu asor ChambersManufaktur pikeun Ngajamin Kualitas
LIB Suhu sareng kamar iklim, kalebet rupa-rupa benchtops sareng model jangkauan. Kalayan LIB, anjeun bakal kéngingkeun solusi pikeun uji anu aman sareng éfisién, bari nyayogikeun kamar tés anu pas pikeun kabutuhan anjeun.
3
2
1

kategori panas

Kategori
Meunang dina Toel